COMITETUL DE TINERET

Potrivit „Metodologiei privind organizarea si functionarea Serviciului pentru tineret din cadrul comitetului parohial in Arhiepiscopia Bucurestilor” (2014), alcatuita de Pr. Conf. Dr. David Pestroiu, consilier invatamant si activitati cu tineretul, si domnul Fabian-Cristian Radu, obiectivele programului din cadrul serviciului pentru tineret sunt urmatoarele:
1.Obiectivul general: apropierea tinerilor de Dumnezeu prin dezvoltarea sentimentului de dragoste fata de aproape, prin participarea tinerilor la slujbele Bisericii si prin formarea unui mod moral si sanatos, de a gandi si a privi lucrurile, fapt ce va duce implicit la promovarea imaginii Patriarhiei Romane in societate, dovedind interesul Bisericii fata de oameni si activitatea sa misionara, adaptata la prezent.
2.Obiective specifice sunt cele aferente desfasurarii activitatilor catehetice (dezbateri teologice, culturale, educationale, stiintifice etc. cu prezentari de inregistrari audio-video si invitati speciali), practice (pelerinaje, excursii, activitati sportive), sociale (colectare si distribuire de ajutoare, munca voluntara in folosul bisericii parohiale etc.), ecologice si culturale (publicarea unei foi parohiale, organizarea de simpozioane, spectacole, recitaluri de muzica, a bibliotecii parohiale etc.) din cadrul programului pentru tineret.

Pagina FaceBook:
https://www.facebook.com/comitettineretpantelimon